Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Bestuursleden gezocht!

Voor het dagelijks bestuur van onze vereniging zijn we dringend op zoek naar mensen met enthousiasme voor het gedachtengoed van de Keerkring.

Wie o wie komt onze gelederen versterken?

We zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter, een penningmeester en een secretaris en er is plaats voor 1 of 2 algemene bestuursleden. Er wordt gemiddeld 1 x per maand vergaderd en afhankelijk van de agenda zijn we daar 1,5 tot 2 uur mee bezig. Daarnaast verschilt de inzet per funktie en per takenpakket. Aangezien het gehele bestuur vernieuwd wordt, is het mogelijk taken opnieuw te verdelen in onderling overleg. Hoe meer handen, des te lichter het werk!

Heb je interesse neem dan contact op met Carla, Edith of Titia

    Van de KeerkringTerrasje bij Pronk op 11 november

Elke 2e zaterdag van de ONEVEN maanden wordt er Letscafé gehouden voor leden en geïnteresseerden in stadscafé Pronk aan de Vismarkt, hoek Folkingestraat. Tussen 11.00 en 13.00 uur ben je er van harte welkom! Eerstvolgende keer: zaterdag 11 november. Kom vrijblijvend eens langs.

..... lees meer

Geslaagd jubileumfeest op zonnige Tuinwijck!!

Zondag 28 mei vierden we ons twintigjarig jubileum. Met muziek, zang, dans, taart en diverse workshops en activiteiten...

..... lees meer

Stadjerspas

Stadjerspashouders krijgen hun contributie van de Keerkring gratis!

..... lees meer

Zondag 29 oktober Lets-café in de Oude Kijk in t Jat!

Iedere LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND houden we een Letscafé voor leden en geïnteresseerden. Op zondagmiddag 29 oktober is er weer LETScafe op de winterlocatie, Oude Kijk in ’t Jatstraat 61.

De gastvrouwen zijn Niki en Trudi. Een appeltaart wordt gebakken door Wijke. En misschien zorgt Wijke ook nog voor een workshop of bijzondere activiteit. Maar dat is nog niet zeker. Neem je overtollige spullen mee om te verhandelen of weg te geven. Of kom gezellig even thee drinken. We verheugen ons op je komst.

Wil je zelf ook gastvrouw of gastheer worden, meldt je dan bij Trudi op onderstaand nummer. Je kunt hiermee uiteraard eco's verdienen.

Ook voor het bakken van koekjes en taart is hulp welkom. (Ingredienten in € declareerbaar bij de KK, eco's vraag je naar eigen inzicht per consumptie)

 

..... lees meer

De Nieuwsbrief Oktober is uit
..... lees meer