Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

LETSCAFE OP ZONDAG 28 JANUARI

terug

De bakkers/baksters kunnen niet alleen de euro’s van de ingrediënten declareren met bonnetjes bij de penningmeester, maar ook de eco’s voor de moeite bij de Keerkring declareren via een systeemfactuur. Voor het komende LETScafe gaat Niki dadelreepjes voor ons maken. Er zijn ook nog wat restjes van de Nieuwjaarsborrel. Mirjam en Trudi zijn de gastvrouwen.

En er is als altijd een weggeeftafel waarop je ter ruil, voor eco's of gewoon gratis je overbodige spulletjes kwijt kunt. 

Tijd: van 14.00 uur tot 17.00 uur!

Lokatie  oude Kijk in 't Jatstraat 61

Wil je ook eens gastheer/dame zijn of koekjes/taarten bakken (en hiermee eco's verdienen), neem dan contact met Trudi (050 3111732).

 

    Van de KeerkringTerrasje bij Pronk

Elke 2e zaterdag van de ONEVEN maanden wordt er Letscafé gehouden voor leden en geïnteresseerden in stadscafé Pronk aan de Vismarkt, hoek Folkingestraat. Tussen 11.00 en 13.00 uur ben je er van harte welkom! Eerstvolgende keer: zaterdag 10 maart. Kom vrijblijvend eens langs.

..... lees meer

Geslaagd jubileumfeest op zonnige Tuinwijck!!

Zondag 28 mei vierden we ons twintigjarig jubileum. Met muziek, zang, dans, taart en diverse workshops en activiteiten...

..... lees meer

Stadjerspas

Stadjerspashouders krijgen hun contributie van de Keerkring gratis!

..... lees meer

De Nieuwsbrief December is uit
..... lees meer

Nog 1 of 2 bestuursleden er bij?

Het nieuwe bestuur zit er aan te komen; drie mensen hebben zich inmiddels aangemeld om plaats te nemen in ons dagelijks bestuur! Daar zijn we heel erg blij mee.

We zullen de komende tijd bezig gaan met het invullen van de verschillende bestuurstaken en hopen dat het nieuwe bestuur zich snel lekker in haar jasje voelt! Maar ..

 

..... lees meer