Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

LETScafe DECEMBER wordt NIEUWJAARSCAFE op 7 JANUARI!

Let op: op Oudjaar 31 december is er geen LETScafe (al is het wel de laatste zondag van de maand). Maar de zondag erna op 7 januari nodigen we jullie allen uit om, tussen 16:00 uur en 18:00 uur, op onze Nieuwjaarsborrel te komen. Lokatie: Oude Kijk in ’t Jatstraat 61. Gastheer Dana en gastvrouw Trudi verwelkomen jullie graag om een toast uit te brengen op een bloeiend nieuw Keerkring-jaar.

    Van de KeerkringTerrasje bij Pronk

Elke 2e zaterdag van de ONEVEN maanden wordt er Letscafé gehouden voor leden en geïnteresseerden in stadscafé Pronk aan de Vismarkt, hoek Folkingestraat. Tussen 11.00 en 13.00 uur ben je er van harte welkom! Eerstvolgende keer: zaterdag 13 januari. Kom vrijblijvend eens langs.

..... lees meer

Geslaagd jubileumfeest op zonnige Tuinwijck!!

Zondag 28 mei vierden we ons twintigjarig jubileum. Met muziek, zang, dans, taart en diverse workshops en activiteiten...

..... lees meer

Stadjerspas

Stadjerspashouders krijgen hun contributie van de Keerkring gratis!

..... lees meer

De Nieuwsbrief Oktober is uit
..... lees meer

Nog 1 of 2 bestuursleden er bij?

Het nieuwe bestuur zit er aan te komen; drie mensen hebben zich inmiddels aangemeld om plaats te nemen in ons dagelijks bestuur! Daar zijn we heel erg blij mee.

We zullen de komende tijd bezig gaan met het invullen van de verschillende bestuurstaken en hopen dat het nieuwe bestuur zich snel lekker in haar jasje voelt! Maar ..

 

..... lees meer